Ζαμπούνογλου Κλιματισμός

Ότι χρειάζεστε για τον κλιματισμό του αυτοκινήτου σας.

Δυο λόγια για εμάς!

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1982 από τον Ζαμπούνογλου Κωνσταντίνο.

Ο ίδιος, αφού είχε εργαστεί ως ηλεκτρολόγος-ψυκτικός στη ΒΙΑΜΑΞ προχώρησε στη δημιουργία της δικής του επιχείρησης με εξειδίκευση στο service αυτοκινήτων MERCEDES.

Το 1977 παρακολούθησε κύκλο σεμιναρίων θεωρητικής και τεχνικής μορφής που πραγματοποιήθηκαν από τον γνωστό αμερικάνικο όμιλο THERMOKING, καθώς η εκπαίδευση και συνεχής ενημέρωση του δε σταμάτησαν ποτέ.

Το έργο του ακολούθησε ο γιος του, Παναγιώτης ο οποίος αφού ολοκλήρωσε την επαγγελματική του κατάρτιση ως τεχνίτης οχημάτων, εξειδικεύθηκε στον κλιματισμό αυτοκινήτων μέσω διαφόρων σεμιναρίων με σπουδαιότερο αυτό της ΕΛ.ΣΕ.ΚΑΤ. που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2001.

Σήμερα μετά από τριάντα χρόνια η εταιρεία μας διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου.

20150209_164646sepia

 Επικοινωνία

2310-773-006

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.

Mail: zampounogloupan@gmail.com

Ώρες επικοινωνίας

 Όλο το 24ωρο
1977
Κύκλος Σεμιναρίων
Ο Κωνσταντίνος Ζαμπούνογλου αποφασίζει να παρακολουθήσει έναν κύκλο σεμιναρίων θεωρητικής και τεχνικής μορφής από τον γνωστό αμερικάνικο όμιλο THERMOKING.
1982
Ίδρυση της εταιρείας
Έπειτα από πολυετή εμπειρία ο Κωνσταντίνος Ζαμπούνογλου ιδρύει την εταιρεία με εξειδίκευση στο service αυτοκινήτων MERCEDES.
2001
Παναγιώτης Ζαμπούνογλου
Ο Παναγιώτης συνεχίζει το έργο του πατέρα του. Αφού ολοκλήρωσε την επαγγελματική του κατάρτιση ως τεχνίτης οχημάτων, εξειδικεύθηκε στον κλιματισμό αυτοκινήτων μέσω διαφόρων σεμιναρίων με σπουδαιότερο αυτό της ΕΛ.ΣΕ.ΚΑΤ. που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2001.
Σήμερα
30 χρόνια εμπειρίας
Σήμερα μετά από τριάντα χρόνια συνεχίζουμε δυναμικά καθώς η εταιρεία μας διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου.

Φωτογραφίες